Tanja Horemans

Bestellen

INSTRUCTIES bij het BESTELLEN

 

Om de producten van dōTERRA gemakkelijk te bestellen kun je het beste een eigen ‘Wellness customer’ kortingsaccount aanmaken.  Dit kan je via onze WEBSHOP.

Daar kies je de knop “join & save“.
 
Wil je liever gewoon een los product bestellen zonder account? Dat kan via de knop “shop” . Je krijgt dan wel de korting hieronder vermeld niet.
 
Heb je een eigen Wellness customer of advocate account met eigen ID-nummer, dan krijg je vanaf nu op elke bestelling die je doet 25% korting. Een eigen account kost eenmalig € 32,67 (tenzij je je met een pakket inschrijft, dan zitten die kosten bij de prijs inbegrepen) waarbij je de mogelijkheid hebt om dan enkel die producten te bestellen die je graag wilt hebben. Hierna bestel je ook gewoon iedere keer je oliën of producten met deze korting (of je laat het bij deze eerste aankoop).
Laat het duidelijk zijn dat je nooit verplicht bent om een minimum aan producten te kopen met je account. Doe je dat wel dan kan je nog extra voordelen gaan verdienen.  
 
Als je hier hulp bij nodig hebt, aarzel niet om ons te contacteren via bovenstaand mobiel nummer of e-mailadres.
 
 

3 MEEST GEKOZEN VOORDEELPAKKETTEN

Waar begin ik mee?
 
Wij adviseren meestal om de Home Essentials Kit of de Family Essentials Kit te bestellen.  Dan heb je de 10 belangrijkste basisoliën meteen in huis om aan de slag te gaan.  Een schitterende manier om een goede start te maken en direct al de werking van de natuur te kunnen ervaren. Je ontvangt bij dit pakket de ‘peppermint beadlets’ en de ‘on guard beadlets’ er gratis bij.  De ‘Home Essentials kit’ is het dubbele in prijs van de ‘Family Essentials Kit’ maar je hebt dan 3 keer zoveel olie en je ontvangt de paarsgekleurde ‘petal diffuser’ erbij. 

Heb je nog niet gekozen en weet je nog niet zo goed welke essentiële oliën het best voor jou en je gezin van toepassing zijn? Schrijf je in voor één van onze workshops.

 

 

 

VEEL GESTELDE VRAGEN
 
 
1. Betekent het inschrijven in een wholesale account (ID) dat ik producten moet verkopen,  voorraad moet inslaan, leveringen moet doen, enz…?

Nee.  Een wholesale account (IPC) aanmaken betekent dat je de producten aan groothandelsprijs krijgt.  Je betaalt een registratiekost van 32,67 euro (inclusief BTW en eenmalige verzending) en in ruil hiervoor kan je een jaar lang je oliën en andere producten met korting aankopen. Deze korting bedraagt 25 %, dus dit is zeer interessant! Er zijn verder geen verplichtingen.  Je koopt wat je wil, wanneer je wil.  Wens je na een jaar verder je aankopen doen aan 25 % korting, dan betaal je een herhalingskost van 18,15  euro (inclusief BTW).  In ruil daarvoor ontvang je een flesje peppermint essentiële olie van 15 ml.
 
 
2. Wat is het ‘Loyalty Rewards Program’ (LRP)? 

Met dit spaarpuntenprogramma kan je nog meer korting op je eigen bestelling ontvangen (oplopend tot 30%) door maandelijks trouw te bestellen.  Je spaart dan bij elke aankoop punten die je kan omruilen voor gratis oliën of producten.  Via dit systeem (LRP) krijg je je verzendkosten ook terug betaald in punten waar je weer producten voor kunt kopen.  Je ontvangt bovendien het GRATIS PRODUCT VAN DE MAAND als je een bestelling van minstens 125 PV of productpunten voor de 15de van de maand plaatst.  

Dit LRP-programma is geheel vrijwillig, maar de beste en voordeligste optie om producten aan te kopen bij doTERRA.  Je kan de bestelling steeds aanpassen op jouw account.  Zowel de items, datum van verzending als betaalmethode is elke maand aanpasbaar.  En je kan de bestelling tot 24 uur op voorhand annuleren of wijzigen.  
 
 
3. Wat als ik de producten wil verkopen of mijn eigen producten gratis wil?

Wanneer je commissie wenst, zodat je je eigen producten ermee kan betalen (of meer), dan zijn er enkele voorwaarden.  Je dient elke maand een Loyalty Rewards- order te plaatsen van 100 PV (productpunten) of meer.  Zodra dit in orde is, kan je mensen beginnen te verwijzen naar doTERRA, je kan hen leren over de etherische oliën en zo kan je een commissie verdienen op elk product dat zij aankopen.
 
 
4. Eens ik mijn account heb opgezet, is er dan producttraining? Hoe weet ik hoe ik de oliën kan gebruiken?

We hebben echt geweldige training opties als team.  Je kan de oliën leren gebruiken vanuit het comfort van je eigen thuis.  We hebben gratis workhops, online klassen, webinars en andere trainingsprogramma ’s om je te helpen veilig te voelen bij het gebruik van de etherische oliën.  We hebben ook een aantal facebook groepen en blogs waar je met andere liefhebbers van EO en doTERRA gebruikers ervaringen en vragen kan uitwisselen.
 

5. Waar kan ik terecht voor vragen i.v.m. mijn bestellingen en geleverde producten?

Je kan mailen naar klantenservice@doterra.com of bellen naar 0032 2 808 51 60.