Tanja Horemans

AromaTouch Techniek Certificaat training

Tijdens deze workshop leer je in 1 dag hoe je de AromaTouch techniek kan toepassen bij je partner, kinderen, familie en vrienden.

AromaTouch is een weldaad voor lichaam en geest.  Deze techniek geeft de ontvanger een unieke ervaring met therapeutische essentiële oliën en ondersteunt tegelijk zijn/haar welzijn.  Bij deze techniek worden acht pure etherische oliën van therapeutische kwaliteit één voor één op de rug en onder
de voeten aangebracht om een totale diepe lichaamsontspanning te bereiken. Hierdoor kan het lichaam zich volledig herstellen door middel van de volgende vier stappen:

1) Stressreducerend
2) Immuunversterkend
3) Ontstekingsremmend
4) Balancering/ homeostase

De techniek duurt 45 minuten per behandeling.  Elke stap in het proces omvat twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een samengestelde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond fysiologisch en emotioneel functioneren.

De doTERRA AromaTouch techniek is een klinische benadering om essentiële oliën toe te passen langsheen de energiemeridianen en de viscerale ( = met betrekking tot de ingewanden ) contactpunten op de rug en de voeten.  De toepassing heeft tot doel om het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam in evenwicht te brengen.

De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert in de integratieve geneeskunde (dit is het samengaan van reguliere geneeskunde met veilige complementaire zorgen waarvan de werkzaamheid is aangetoond) en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Prijs: € 150

* training van 6 uren (theorie, demo, praktijk)
* 8 flesjes etherische olie 5 ml (t.w.v. €120 – meerdere toepassingen met 1 kit mogelijk)
* certificaat

Deze training is ook aangewezen voor professionals zoals kinésisten, massagetherapeuten, pedicures, schoonheidsspecialisten, voetreflexologen, …   Het is een techniek die wereldwijd wordt toegepast om een vertrouwelijke relatie met je klant op te bouwen.  Vooral zij die een klassieke dieptemassage moeilijk verdragen kunnen, is deze techniek geschikt.  Het is een unieke aanvulling op je bestaande behandelingsaanbod.   Er is geen voorkennis of ervaring vereist. 

Inschrijven kan hier.  De inschrijving is definitief na aanmelding en betaling.

Wens je op de hoogte te blijven van de komende trainingen, andere workshops, acties en activiteiten, volg ons dan op facebook door onze pagina te liken: https://www.facebook.com/PureOLife/