Tanja Horemans

10 basisoliën

Kennismaking met de wereld van essentiële oliën

Ben je nieuwsgierig naar etherische / essentiële oliën en aromatherapie? Wil je graag weten hoe deze jou in het dagdagelijkse leven kunnen helpen om jezelf en je gezin gezond te houden? Dan is deze introductie een zeer goede start voor jou!

Al ruim 5000 jaar worden etherische of essentiële oliën aangewend voor de gezondheid en komen ze in de geschiedenis van onze mensheid voor.  Denk bijvoorbeeld aan de mirre en wierook, die de drie koningen als geschenk brachten toen Jezus werd geboren.

Ook in andere oude culturen vormden ze de basis voor de geneeskunde, zoals in de tijd van de farao ’s in Egypte.

Tijdens deze workshop komen volgende thema ’s aan bod:

■Inleiding: wat zijn etherische oliën?

■Belang van de kwaliteit van etherische oliën

■Toepassingswijzen van etherische oliën

■10 meest gebruikte etherische oliën en hun werking***

■Mogelijkheid tot bioresonantie scan (hulp bij het kiezen van jouw persoonlijke oliën)

Ontdek tijdens deze workshop hoe je zelfredzaam kan zijn in verband met je eigen gezondheid.  Dit gaat van het boosten van je immuniteit tijdens de winterperiode, tot stressreductie en het managen van je emoties, gewichtsverlies, of het ondersteunen bij huidaandoeningen.

Essentiële oliën kunnen ondersteuning bieden op zoveel vlakken.  Na de introductie is er tijd om dieper in te gaan op persoonlijke gezondheidsvragen en kunnen we samen opzoeken welke oliën aanbevolen zijn.  Zo leer je ook hoe je kan opzoeken wat, wanneer en hoe te gebruiken.

Breng een vriendin, zus, buurvrouw, collega, … mee, kom samen de ‘sfeer’ opsnuiven en maak er een gezellig avondje uit van.  Je ontvangt dan gratis een staaltje wild orange olie!

***Deze 10 oliën maken deel uit van de ‘Family physician kit’ van doTERRA.

Kostprijs:        De toegang is 7€. Inschrijven kan op ons mobiel nummer 0478/450 956 of via mail naar info@pureolife.be.  De inschrijving is pas geldig na betaling.

Opmerking:Wens je op de hoogte te blijven van de komende workshops, acties en andere activiteiten, volg ons dan op Facebook door onze pagina te liken: https://www.facebook.com/PureOLife/